torsdag 29. desember 2011

Lammeleverpostei

Litt matprat må det være plass til på Lykke-Sauens blogg, selvom det meste på disse sidene dreier seg om lykkelige levende sau og ullprodukter. Men matlaging har jo alltid vært en lidenskap og kilde til økt livskvalitet i tillegg til ullhåndarbeidet og saueholdet som har kommet i nyere tid. Når naturen en gang er slik at vi ikke kan spare ubegrenset med lam, er det for meg en helt spesiell glede å kunne lage matretter hvor jeg vet hvor råvarene kommer i fra, hva det har spist, at det har vært friskt og hatt et godt liv. I tillegg er de slaktet helt uten stress eller smerte. Det er viktig for meg at ingen deler av kjøttet blir kassert, og i morgen er det dagen for å lage verdens beste lammeleverpostei fra årets lam sammen med min gode gårds-venninne som jeg  er så heldig å dele både mat- og håndarbeidsinteressen og saue-dillaen med. Jeg gleder meg til både arbeidet og resultatet.

2 kommentarer:

  1. Lycka till med leverpastejen.
    Kram Karin i Anderstorp mamma till din
    gårds-venninne.

    SvarSlett
  2. Takk for hyggelig hilsen :) Og gjett om den ble god!!!!!!! Godt nytt år!

    SvarSlett